Nyt! Jopa 50% alennus

Ketä me CanvasPicassolla olemme?

Me CanvasPicassolla olemme suuri ryhmä taiteellisia sieluja, jotka keksivät idean antaa muiden käyttää luovuuttaan ja luoda uskomattomia maalauksia kankaalle. Tästä syntyi ajatus maailman ensimmäisestä web-pohjaisesta työpajasta joka muuntaa valokuvat kankaalle. Tänään, 10 vuotta myöhemmin, olemme kehittäneet sekä konseptin, sekä meidän työkalumme että tuotevalikoimamme joka sisältää erilaisia luovia tuotteita kuten käärepaperit, julisteet ja tapetit, unohtamatta canvastauluja.

Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme korkealaatuista painojälkeä, materiaaleja ja ammattitaitoa. Meillä on omat tuotantolaitokset joiden laitteet ovat erityisesti sovitettuja tuotantoomme. Kaikki kankaat, paperit ja muut materiaalit ovat huolella valittuja tiiviissä yhteistyössä toimittajiemme kanssa, jotta varmistumme parhaasta yhteensopivuudesta painatuskoneemme kanssa. Kaikki tuotteemme joutuvat sekä mekaaniseen että manuaaliseen tarkastukseen laadun varmistamiseksi ennen tuotteiden lähettämistä asiakkaillemme.

 

Kuvagalleria

Inspiroiva kuvagalleriamme on täynnä graafikoiden ja sisustussuunnittelijoiden tarkkaan valitsemia kuvia, jotka soveltuvat parhaiten painettaviksi tauluiksi, valokuviksi, julisteiksi, tapeteiksi tai käärepapereiksi. Kuvat on lajiteltu taiteilijan nimen mukaan, ja parhaissa kuvissamme on "Premium Selection" merkintä.

 

Kotisivu:
www.canvaspicasso.fi

Sähköposti:
support@canvaspicasso.com

Suomen alv-numero
2487263-9

Päätoimisto/Osoite:
Printgruppen Svenska AB
Bävervägen 9
35245 Växjö
Sweden
5567759393


CanvasPicassoa hallinnoi ja ylläpitää Printgruppen Svenska AB, joka on täyden palvelun e-kauppapartneri. Printgruppen Svenska AB on rekisteröity Ruotsissa Y-tunnuksella 556775-9393. Yhtiön ALV-numero on SE556775939301. Pääkonttorimme sijaitsee osoitteessa Bävervägen 9, 352 45 Växjö. Lisätietoja Printgruppen Svenska AB:sta löydät osoitteesta www.printgruppen.se.

www.canvaspicasso.fi:n käyttö sallittaan vain käyttöehtojen mukaisesti. Ennen kuin käytät tätä sivustoa edellytämme, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt yleiset ehdot ja meidän luottamuksellisuutta koskevat säännöt.

 

 

Seuraa meitä Instagramissa ja saat eksklusiivisen VIP Black Friday -tarjouksen.
20-50% alennus kaikille tuotteille!

Juliste Galleria -50% | Juliste Studio -30%
Syntymäjuliste -30% | Canvastaulut -30%
Taulunkehykset -20%

Paras kuvia on merkitty "Premium Selection". Nämä ovat huolellisesti valittuja meidän suunnittelijat ja sisustajille ja myydään rajoitettu painos.