Tänään saat 40% alennuksen

Korkealaatuinen

Valmistamme omia tuotteita varmistaaksemme parhaan tulostuslaadun ja nopean toimituksen.

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaidemme arviot ovat antaneet meille keskimääräisen asiakasarvion 4.8 / 5 vuodesta 2011 lähtien.

Luova lahja

Lahjakortti CanvasPicassoon on hauska kokemus kaikille taiteen ja sisustuksen ystäville.

Luo ja tilaa

Luo oma yksilöllinen Canvas-taulu
Lataa kuva
Tiedostomuodot: jpg (Maks 25Mb)
User image
Olet merkinnyt alueen jolla on liian alhainen laatu valitsemasi taulun kokoon nähden. Suurenna valitsemaasi aluetta, tai valitse pienempi koko canvastaulullesi.
  Poista kuva
Tuotteen asetukset
Valitse muoto

Neliö
 

Pystysuora
 

Vaakasuora
Valitse koko
20x30
30x40
40x60
50x70
70x100
80x120
30x20
40x30
60x40
70x50
100x70
120x80
20x20
30x30
40x40
50x50
70x70
Valitse kiilakehys
18mm
Yhteensä sis. ALV
Valitse määrä
Painatus
Reunavaihtoehdot
mirrored
bleed
Lisälaitteet

Materiaali
  • Canvas-kankaamme 400 gr on 100 % puuvillaa. Se on kehitetty erityisesti fotorealistisia kuvia.
Jaa muiden kanssa:Luo oma Canvastaulu

Tervetuloa CanvasPicassoon. Kun tilaat canvas-taulusi meiltä netissä, saat aina hyvän hinnan ja korkean laadun. Luo taidetta omilla valokuvillasi tai valitse kuvat canvas-galleriastamme. Käytä kuvien lähettämiseen ja oman canvas-taulun luomiseen helppoa Canvas Studio -työkaluamme netissä. Meillä on yli 75 000 tyytyväistä asiakasta ja olemme toimittaneet asiakkaillemme yli 500 000 canvas-taulua vuosien varrella.

Canvas-taulu omalla valokuvalla

Luo canvas-taulu parhailla valokuvillasi. Canvas-tauluun voi ikuistaa muiston lapsesta, perheenjäsenestä, ystävästä, eläimestä tai kokemuksesta. Canvas Studio -suunnittelutyökalullamme lataat valokuvasi helposti tietokoneelta tai puhelimesta ja luot taidetta muutamalla klikkauksella. Voit lisätä tehosteita ja nähdä taulusi 3D-muodossa ja eri ympäristöissä ennen tilaamista.

Korkealaatuiset canvas-taulut

Canvas-taulumme painetaan huolella valitulle korkealaatuiselle 400 g kankaalle. Vahva materiaali on UV-säteilyn kestävää eli se ei haalistu auringossa. Materiaali on 100% puuvillaa, täysin tasapainoissa valkoisuuden ja muiden ominaisuuksien kanssa mahdollistaen uskomattoman värikkäät ja terävät tulosteet, sopivan kontrastin sekä mustuuden. Meillä käytetään lapsiystävällistä HP:n lateksimustetta, joka on hajuton eikä siitä lähde vaarallisia aineita. Tuloksena on kestävä canvas-taulu kauniilla kuvilla joka kestää vuosikausia.

Kustomoitu canvas-taulusuunnittelu

CanvasPicasson canvas-taulut voi tilata monissa eri muodoissa. Koon ja kuvan valinnan jälkeen voi esimerkiksi valita minkälainen reuna tulosteeseen tulee. Meillä on useita ​​vaihtoehtoja, kuten canvas-taulu peilatulla reunalla, canvas-taulu jonka reuna on käännetty, tai canvas-taulu mustalla tai valkoisella reunalla. Valitse kuvaasi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Käyttämällä ainutlaatuista Canvas Studio -työkalua voi kokeilla myös erilaisia ​​efektejä eli tehosteita. Yhdellä klikkauksella voi myös muuntaa kuvan harmaansävyiseksi tai käyttää yhtä erikoistehostettamme, joka todella saa valokuvastasi taiteen esille. Efektivaihtoehtoja on mm. Abstract, Warhol, Sepia ja Van Gogh.

Canvas-taulut mäntykehyksellä

Canvas-taulujemme kehykset on valmistettu korkealaatuisesta ruotsalaisesta männystä. Kehykset on saatavilla kahdella eri paksuudella, Standard Canvas -kehys 18mm ja Premium Canvas -kehys 38mm. Kehys kootaan tehtaalla ja canvas venytetään sen ympärille koneella.

Koottu canvas-taulu

Kaikki canvas-taulumme toimitetaan männystä valmistetulla kehyksellä. Canvas-taulun kangas venytetään kehykseen koneellisesti. Konetta käytetään manuaalisesti jotta voidaan varmistaa kaunis ja korkealaatuinen tuote. Pakkaamme canvas-taulut vahvaan ja iskuja kestävään pahviin, joka suojaa taulua kuljetuksen aikana.

Taideseinä canvas-tauluista

Jos tilaat canvas-tauluja eri kokoisina ja eri aiheilla, voit esimerkiksi luoda taideseinän johon yhdistät kaikki tilaamasi canvas-taulut. Suosittelemme tällöin, että ensin tehdään seinästä luonnos, johon merkitään taulujen koot ja taulujen väliset etäisyydet, jotta ne näyttävät hyvältä yhdessä. Jos tämä on mielestäsi vaikeaa, voit ensin asetella canvas-taulut lattialle, jolloin saat paremman kuvan koista ja taulujen välisistä etäisyyksistä.

Pienet ja suuret canvas-taulut

Meillä tehdään sekä pieniä että suuria canvas-tauluja useissa eri muodoissa. Meillä voi valita neliön muotoisen canvas-taulun, vaakasuoran canvas-taulun tai pystysuora canvas-taulun. Teemme neliönmuotoisia tauluja seuraavissa koissa: 20x20, 30x30, 40x40, 50x50, 60x60 ja 80x80cm. Vaaka- ja pystysuuntaisia tauluja voi tilata seuraavan kokoisina: 20x30, 30x40, 40x60, 50x70, 70x100 ja ison canvas-taulun 80x120cm.

Tutustu ainutlaatuiseen canvas-taulujen taidekokoelmaamme. Meillä on laaja valikoima canvas-tauluja netissä sekä paljon eri kategorioiden inspiroivia motiiveja abstraktista taiteesta eläimiin ja luontoon. Valitse sinulle parhaiten sopiva koko ja reuna. Jättimäinen canvas-taulu seinälläsi voi olla omanlaatuinen ja inspiroiva mielenilmaisu.

Tyytyväiset asiakkaat
Mari
2024-05-15
Canvas taulu 30x40 cm

Hintalaatu suhde hyvä

Markku
2024-05-11
Mainiot canvas taulut

Jälleen kerran sain laadukkaat taulut. Ainoa harmittava asia on, että palvelu ei enää suostu ottamaan tilaukseen "huonolaatuisia" kuvia - aiemmin se vain...

Marita Kuokkanen
2024-05-06
Flamingo taulu.

Olen tyytyväinen ostokseen. Koko oli oikea. Värit hyvät.

Laura Nevalainen
2024-04-30
Canvas taulu

Niin hyvää jälkeä, ettei missään aiemmin ole ollut <3 ISO KAUNIS KIITOS. Tuotteet ovat aina olleet laadultaan todellla upeita ! KIITOS <3

Seuraa meitä Instagramissa ja saat eksklusiivisen VIP Black Friday -tarjouksen.
20-50% alennus kaikille tuotteille!

Juliste Galleria -50% | Juliste Studio -30%
Syntymäjuliste -30% | Canvastaulut -30%
Taulunkehykset -20%

Paras kuvia on merkitty "Premium Selection". Nämä ovat huolellisesti valittuja meidän suunnittelijat ja sisustajille ja myydään rajoitettu painos.