Tänään saat 40% alennuksen

Yleiset ehdot

CanvasPicasso:ta hallinnoi ja ylläpitää Printgruppen Svenska AB (5567759393), joka on täydenpalvelun e-kauppapartneri.

CanvasPicasso vastaa pääsystä web-paikalle www.canvaspicasso.fi (jatkossa "web-paikka"). Me myymme tuotteitamme tällä sivulla ilmoitettujen ehtojen mukaisesti.

Lue ehdot tarkasti ennenkuin käytät tätä web-paikkaa. Käyttämällä web-paikkaa sinä hyväksyt nämä ehdot kokonaisuudessaan.

 

1. Sinun tilisi
Jos käytät tätä web-paikkaa sinä vastaat tilisi käyttäjänimen ja salasanan salassapidosta, sekä siitä etteivät asiattomat käyttäjät pääse tietokoneellesi ja tilillesi.

Tarkista että kaikki antamasi tiedot pitävät paikkansa ja ilmoita pikimmiten jos tiedot muuttuvat.

CanvasPicasso myy vain henkilöille ja yrityksille jotka voivat maksaa luottokortilla/maksukortilla tai laskulla. Alle 18-vuotiaat henkilöt saavat ostaa CanvasPicasso:n tuotteita vain jos vanhempi tai huoltaja hyväksyy sen.

CanvasPicasso pidättää itselleen oikeuden kieltää pääsyn web-paikkaan, sulkea tilin, poistaa, muuttaa sisältöä tai perua tilauksen oman mielensä mukaan. Jos perumme tilauksen ei tilaaja ole velvollinen maksamaan sitä.

 

2. Salausmääräykset
Lue meidän salausmääräykset jos haluat tietää lisää siitä miten me käsittelemme henkilötietoja. Täältä voit myös lukea niistä määräyksistä jotka koskevat meidän web-paikkaamme.

 

3. Web-paikalle pääsy
Me teemme parhaamme että web-paikka on saatavilla ilman katkoksia ja että siirrot tapahtuvat ilman virheitä. Internetin luonteen takia emme voi taata tätä.

 

4. Lupa web-paikalle pääsyyn
CanvasPicasso lupaa rajoitetun pääsyn web-paikan henkilökohtaiseen käyttöön. Tämä lupa ei oikeuta sinua lataamaan (paitsi milloin on kyse yleisistä cachetoiminnoista) tai muuttamaan web-paikkaa tai sen osia ilman kirjallista suostumusta joka on haettu etukäteen CanvasPicasso:ltä. Lupa ei sisällä myöskään tämän web-paikan eikä sen sisällön jälleenmyyntiä tai kaupallista käyttöä, mukaanlukien tuotetarjonnan keräämisen ja käytön, selosteet tai hinnat, tämän web-paikan tai sen sisällön epäsuoran käytön, tilitietojen latauksen tai kopioinnin muiden liikkeenharjoittajien käyttöön tai datakierrätyksen, robottien tai vastaavien datakeräysvälineiden käytön. Web-paikkaa tai sen osia ei saa reprodusoida, jäljentää, kopioida, myydä, jälleenmyydä, käydä katsomassa tai käyttää muulla tavoin kaupallisessa tarkoituksessa ilman että meidän kirjallinen suostumuksenne on haettu etukäteen.

 

5. Rajoitukset
Sinä et saa käyttää kehyksiä tavaramerkkien, logojen tai muun omaisuusinformaation piilottamiseen (mukaanlukien kuvat, tekstit, sivu-layoutin tai informaation) CanvasPicasso:ltä ilman että meidän kirjallinen suostumuksenne on noudettu etukäteen.

Sinä et saa käyttää mitään logoa, tavaramerkkiä tai muuta tekijänoikeussuojattua kuvaa tai tavaramerkkiä joka näytetään web-paikalla linkin osana ilman että meidän kirjallinen suostumuksenne on noudettu etukäteen.

Sinä et saa käyttää web-paikkaa tavalla joka voi johtaa sen keskeytykseen, vaurioon tai huonontumiseen, tai pääsyn estymiseen.

Sinä et saa käyttää web-paikkaa:

» petollisessa tarkoituksessa tai rikollisten toimien tai muun kielletyn toiminnan puitteissa.
» lähettääksesi, käyttääksesi tai kierrättääksesi materiaalia joka on kiellettyä, pahennusta herättävää, kunniaa loukkaavaa, vastenmielistä tai uhkaavaa.
» joka kajoaa tekijänoikeuteen, tavaramerkkeihin, luottamukselliseen tietoon tai muihin oikeuksiin, tai joka on muulla tavoin vahingollista kolmannelle osapuolelle tai paheksuttavaa. 
» joka koostuu tai sisältää viruksia, poliittisia lausuntoja, kaupallisia ilmauksia, ketjukirjeitä, massalähetyksiä tai spamia.
» aiheuttaaksesi mielipahaa, haittaa tai tarpeetonta huolta.

 

6. Tekijänoikeus, juridinen vakuutus ja tietokantaoikeudet
Koko web-paikan sisältö ja rakenne, esim teksti, grafiikka, logot, symbolit, kuvat ja ohjelmisto, kuuluu CanvasPicasso:lle tai sen sisällöntoimittajille. Sitä suojaa ruotsalainen, eurooppalainen ja kansainvälinen tekijänoikeuslainsäädäntö ja lait tietokantaoikeuksista.

Koko ohjelmisto jota käytetään web-paikalla kuuluu CanvasPicasso:lle tai meidän ohjelmantoimittajillemme. Sitä suojaa ruotsalainen, eurooppalainen ja kansainvälinen tekijänoikeuslainsäädäntö.

Sinä et saa ladata/tai käyttää uudelleen osia web-paikan sisällöstä ilman että kirjallinen suostumus on haettu etukäteen CanvasPicasso:ltä. Ennen kaikkea et saa kierrättää dataa, robotteja tai vastaavia datan keräys- ja latausvälineitä (et kerran etkä useammin) käyttääksesi web-paikan tärkeitä osia. Lisäksi et saa laatia ja/tai julkaista omaa tietokantaa, joka sisältää web-paikan tärkeitä osia. (esim meidän hintojamme tai tuotetarjontaamme).

Lisää tietoa on seuraavassa Juridinen vakuutus -kohdassa.

 

7. Juridinen vakuutus
www.canvaspicasso.fi on rekisteröity domain jonka omistaa Printgruppen Svenska AB.

 

8. Asiakassopimus
Kun teet tilauksen ostaaksesi tuotteen web-paikalta lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse. Tämä sähköpostiviesti vahvistaa että olemme vastaanottaneet tilauksesi ja sisältää kaiken tiedon tilauksesta. Sinun tilauksesi toimii meille kehotuksena että sinä haluat ostaa tietyn tuotteen. Me hyväksymme kaupan kun lähetämme tuotteen sinulle. Kun teet tilauksen sinä haluat solmia sopimuksen CanvasPicasso:n kanssa. CanvasPicasso omistaa tuotteen kunnes olet maksanut sen kokonaan ja CanvasPicasso on vastaanottanut maksun.

CanvasPicasso pidättää itselleen oikeuden viivyttää tilausta varmistaakseen lähetyksen turvallisuuden. CanvasPicasso hyväksyy sellaisten tuomioistuinten eksklusiivisen oikeudenkäytön.

 

9. Muutoksia palveluissa tai lisäyksiä ehdoissa
Me pidätämme itsellämme oikeuden tehdä koska tahansa muutoksia web-paikkaan, yrityksen toimintalinjaan ja sen ehtoihin. Sinun web-paikan käyttösi ja meiltä tekemäsi tilaukset kuuluvat niiden määräysten ja ehtojen alaisuuteen, paitsi niissä tapauksissa joissa laki vaatii että määräyksiä ja ehtoja muutetaan (tällöin sellaiset muutokset pätevät myös sinun aiemmin meiltä tekemiisi tilauksiin ). Jos jotkut näistä määräyksistä eivät päde tai eivät jostain muusta syystä ole lainvoimaisia, tulee kyseiset määräykset poistaa muista määräyksistä eivätkä ne siis vaikuta muiden määräysten kelpoisuuteen tai soveltamiseen.

 

10. Meistä riippumattomia tapahtumia
CanvasPicasso:tä ei voida pitää vastuullisena myöhästymisiin tai puutteisiin lupaamiemme tehtävien täyttämisessä näiden määräysten mukaan, jos myöhästyminen tai puute suorituksissa aiheutuu tapahtumasta kontrollimme ulkopuolella. Nämä määräykset eivät vaikuta sinun laillisiin oikeuksiisi.

 

11. Vastuurajoitus
Jos sinä et noudata näitä ehtoja, emmekä me ryhdy toimiin sinua vastaan, on meillä silti oikeus pitää kiinni oikeuksistamme jos sinä toisessa tilanteessa rikot näitä ehtoja vastaan.

 

12. Oikeudenkäyttö ja tuomioistuin
Sinun web-paikan käyttösi, jokainen osto jonka teet web-paikalta ja nämä ehdot ovat suomalainen lain alaisia ja katsotaan Suomi tapahtuneiksi. Sinä hyväksyt, kuten mekin, alistumisen Ruotsin tuomioistuinten valikoimattomaan oikeudenkäyttöön..

Nämä määräykset eivät vaikuta sinun lakisääteisiin oikeuksiisi.

 

CanvasPicasso / Printgruppen Svenska AB
Bävervägen 9
35245 Växjö
Ruotsi

© CanvasPicasso 2015. Yksinoikeudella.

 

 

Seuraa meitä Instagramissa ja saat eksklusiivisen VIP Black Friday -tarjouksen.
20-50% alennus kaikille tuotteille!

Juliste Galleria -50% | Juliste Studio -30%
Syntymäjuliste -30% | Canvastaulut -30%
Taulunkehykset -20%

Paras kuvia on merkitty "Premium Selection". Nämä ovat huolellisesti valittuja meidän suunnittelijat ja sisustajille ja myydään rajoitettu painos.